Rick Brandsteder, die o.a.Temptation Island presenteert, heeft eindelijk een koper gevonden voor zijn appartement in Amsterdam Zuid, maar heeft diep moeten buigen voor de koper.

Verkoopprijs huis Rick Brandsteder

De koper heeft namelijk een fikse korting weten te bedingen. Rick vroeg 920.000 euro voor zijn optrekje, maar heeft het verkocht voor 855.000 euro ofwel 65.000 euro onder de vraagprijs.

Één troost: hij heeft dikke winst

Maar er is ook troost. Zelf kocht Rick het appartement, dat hij een tijdje had verhuurd, in 2007 voor een bedrag van 490.000 euro en heeft er geen hypotheek op rusten.. Uiteindelijk heeft hij dus toch nog een winst kunnen scoren van 365.000 euro. Wat krijgt de koper?

Indeling appartement Rick Brandsteder

De koper krijgt een prachtig en luxe appartement met een woonoppervlakte van 106 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Vanuit de woonkamer en suite heb je een prachtig uitzicht op het water. De keuken is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur en beschikt ook over een kookeiland. Verder is er nog een balkon en beschik je over twee bergingen.

Bekende buren in Breukelen

Rick woont op dit moment bij zijn vader Ron Brandsteder en moeder in Breukelen. Daar vind je overigens meer bekende buren, zoals Omroep Max-presentator Sybrand Niessen.