TV presentatrice en verslaggeefster Shelly Sterk is nu ruim zes maanden zwanger van een jongetje. Zoontje Jake van vier jaar kan niet wachten tot zijn broertje wordt geboren. Eigenlijk kan Shelly dat ook niet.

Zo lijdt Shelly Sterk

Niet voor niets laat ze weten "geen zwangerschapgenietertje" te zijn. Al vanaf het begin van de zwangerschap heeft ze klachten. “Blij, vermoeid en nog steeds misselijk. Tot een week geleden heb ik echt iedere dag gekotst, nu zitten er ook betere dagen tussen.

Voor mijn gevoel was dat bij mijn zwangerschap van Jake toch anders, was het met de misselijkheid na een week of dertien wel klaar. Ik hoop niet dat dit de hele zwangerschap aanhoudt" , zei ze hierover.

Hoe ervaart Shelly Sterk haar zwangerschap?

Maar er is nog altijd niets veranderd. Zo schreef Shelly onlangs op haar Insta: "Je hebt moekies die zich op hun allerbest voelen als ze zwanger zijn. Maar ik ben geen zwangerschaps-genietertje. Vanzelfsprekend ben ik blij en dankbaar om een kindje te dragen en besef ik mij zeker hoe bijzonder dat is.

Maar ik wil ook tegen alle andere vrouwen die het zwaar vinden zeggen: "dat is ook ok". We zijn geneigd er niet over te praten ( want hoe durf je te zeuren als anderen alleen maar kunnen dromen). Maar de realiteit is dat de veranderingen aan je lijf plus de verantwoordelijkheden van een baby dragen, toch veel impact hebben op een vrouw. Dit kan fysiek en mentaal pittig zijn. Dus even wat liefde voor jullie". Op deze foto's is het lijden van Shelly Sterk duidelijk te zien. Zeker op de eerste met gesloten ogen! Kijk maar...

FOTO'S: BEKENDEBUREN

ZIE HIER OOK DE ONTHUTSENDE FOTO'S VAN ANGELA DE JONG