NEDERLAND HELEMAAL ZAT

Steeds meer mensen zijn Nederland helemaal zat en willen het liefst morgen al vertrekken.Zij zijn de belastingen, de overheidsbemoeienis, het slechte klimaat, de politiek, de overbevolking, de immigratie, de hoge prijzen, de files, de dwang om tussen Amsterdam en Utrecht langzaam als een kudde schapen te rijden helemaal zat en verlangen naar mooi weer, rust, zich veilig voelen, redelijke prijzen, mooie natuur en goede gezondheids zorg.

Bekendeburen wordt al lange tijd benaderd door makelaars in Spanje en hebben gekozen voor o.a Pim van Gunzel. Hij heeft deze villa te koop voor een leuk prijsje. Altijd al weg gewild? PAK NU DIE KANS EN TWIJFEL NIET LANGER

BESCHRIJVING:

Vrijstaande villa te koop in Benissa Costa, Costa Blanca, Spanje Onze kuststreek is gezegend met overal groen en weelderige bloemen in alle kleuren, geuren en maten. Als je een huis zoekt waar je dit alles in je eigen tuin treft, val je met deze villa met je neus in de boter.

De vrijstaande woning uit 1987 biedt naast een tropische tuin van 961 m2 met vijver en natuurlijk een ruim zwembad, een bebouwd oppervlak van 200 m2 waarvan ongeveer 150 m2 bestaat uit de inpandige woonruimte verdeeld over 2 verdiepingen. Je treft er een ruime zitkamer, 4 slaapkamers, 2 badkamers, een ruime open keuken en een wasruimte. In de tuin bevinden zich een buitenkeuken, een opslagruimte en een trastero voor de CV en de gasflessen.

ZEE EN STRAND

Je rijdt in nog geen 10 minuten naar het vermaarde vissersdorpje Moraira, de stranden en het vertier. De villa verkeert in prima staat van onderhoud, je kunt er zo in. Tevens is de woning uitstekend geschikt voor zomerverhuur.

Natuurlijk verzorgen wij de aankoop van A ot Z en alles in het Nederlands. Een eigen Nederlandstalige gestor/advocaat is altijd een goed idee en ook die is beschikbaar. Neem contact (app of bel 0034622455396) op of bel 06-27179079

Vraagrprijs 475.000 euro k.k.

Te kostbaar? Dan hebben we dit leuke appartement dicht bij zee en strand. Zoek je iets anders neem dan gerust contact met ons op!