Sjoerd van Ramshorst is al jaren het vaste gezicht van Studio Sport en Studio Voetbal. Nadat Tom Egbers werd getroffen door een hartinfarct nam Sjoerd de presentatie over en sindsdien is Nederland hem gaan kennen.

Sjoerd van Ramshorst bij 'Met het mes op tafel'

Toch is het voor kijkers van het programma "Met het mes op tafel" even wennen aan Sjoerd als nieuwe presentator. Hij vervangt Herman van 't Zandt die is overgestapt naar de KRO/ NCRV waar hij bij het programma De Slimste Mens het stokje overneemt van Philip Freriks. Herman van 't Zand was weer de opvolger van Joost Prinsen die 'Met het mes op tafel' vanaf de eerste aflevering in 1997 tot en met voorjaar 2015 presenteerde.

Koopsom huis Sjoerd van Ramshorst

Sjoerd woont met zijn vrouw, met wie hij in 2021 in het huwelijk trad, en zoon in een statige woning in Haarlem. Deze kocht hij in maart 2021 voor een bedrag van 736.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 792.500 euro.

Indeling huis

Voor dit geld heeft hij een woning met een woonoppervlakte van 120 vierkante meter. De woning beschikt over zeven kamers, waaronder 5 slaap- en 2 badkamers, verdeelt over twee woonlagen en een vliering

De woonkamer en suite heeft openslaande deuren naar de riante achtertuin. De open keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Kortom; een prachtig familiehuis.

Bekende buren in Haarlem

Naast het genot van een schitterende woning kan de familie Van Ramshorst ook genieten van het gezelfschap van verschillende bekende buren. Zo woont onder meer presentatrice Emma Wortelboer in Haarlem.