Nu de heren gescheiden zijn, is deze vraag meer dan belangrijk. De indruk wordt gewekt dat Rogier nu zelfs failliet zou gaan. Is dat inderdaad zo? Ze hebben immers nog altijd een contract met RTL waarvan ook Rogier de vruchten plukt. Maar dat is niet het enige.

Rogier bezit een optrekje in Den Haag en wel in de Frederikstraat, de straat waar Tatjana en haar vriend een appartement te koop hebben staan voor bijna 1,9 miljoen euro en waar ook tot een paar jaar geleden regisseur Paul Verhoeven een appartement bezat.

Rogier had vroeger ook een winkeltje in het optrekje waarvan hij nog altijd eigenaar is en welke hij tegenwoordig heeft verhuurd aan een lunchroom. Hij kocht het in 2007 voor een prijs van 240.000 euro en heeft er een hypotheek op laten vestigen van 250.000 euro.

Het pand zal zeker een overwaarde hebben van tegen de miljoen euro aan. Maar natuurlijk kan Rogier al leven van de huuropbrengst die hij maandelijks ontvangt. Duidelijk is dan ook dat Rogier zeker niet financieel afhankelijk is van zijn echtgenoot Frank. 

Daarom kan hij zijn nieuwe optrekje makkelijk betalen.