Andre van Duin geniet nog elke dag van zijn prachtige grachtenpand. En dan te bedenken dat hij begin vorig jaar had het grachtenpand nog te koop gezet voor 5 miljoen euro, maar kreeg daar al snel spijt van. Hij haalde al snel uit de verkoop. In wat voor pand woont hij?

Het pand is een voormalig bankgebouw dat door Andre volledig is verbouwd tot wat het nu is. Pand stamt uit 1760 en bestaat uit een voor- en een achterhuis. Het heeft zelfs de beschikking over een interne lift. Natuurlijk zeer handig, want het optrekje bestaat uit maar liefst vier woonlagen.

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 576 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers. Er zijn twee keukens; een pantry in het souterrain en een luxe keuken op de eerste verdieping met uiteraard diverse inbouwapparatuur.

Een kaartje kopen voor de film hoeft Andre niet, want het huis beschikt over een eigen thuisbioscoop. En voor de voorstelling kan hij nog even, wellicht samen met vrienden wat drinken in de huisbar.

Buiten dit alles zijn er nog twee kantoorruimtes en een zeer professionele mediaruimte. Er is ook nog een op het oosten gelegen achtertuin en een dakterras. 

Kun je nog mooier wonen? Kijk zelf maar...