Goed voor een paar miljoen euro en dan zo eenvoudig wonen. Eigenlijk siert het Anouk. Zij kiest niet voor een dikke villa in het Gooi, maar voor dit appartementje in de Bijlmermeer.

Dat Anouk dit appartement graag wilde hebben, blijkt wel uit het feit, dat zij meer heeft betaald dan de vraagprijs. Die luidde 249.000, euro en Anouk heeft, met eigen geld, 275.000 euro op tafel gelegd.

Dit lijkt op het eerste gezicht een stevige prijs voor een appartement in de Bijlmeer, maar toch is het een zeer goede koop. Het appartement is vorig jaar namelijk geheel gerenoveerd en ziet er spic en span uit.

Het heeft een woonoppervlakte van 108 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaapkamers en een badkamer. Van de vier slaapkamers kan gemakkelijk twee grote slaapkamers worden gemaakt. De badkamer is zeer luxe.

Voorzien van een ligbad en een heerlijke inloopdouche. Aan de grote w9onkamer grenst de open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Er zijn twee balkons met een schitterend uitzicht. Niet vreemd, want het appartement ligt op de zevende verdieping en grenst aan een bosrand en plas.  De metro is dichtbij en binnen een kwartier ben je het centrum van Amsterdam.

Ze heeft het hier dik naar haar zin!