Omroep Max baas Jan Slagter heeft zijn halfvrijstaande villa in Zoetermeer verkocht.  Een mooie gelegenheid om eens te kijken wat voor een smaak van inrichtng Jan en zijn vrouw eigenlijk hebben.

De omroep MAX zendt het programma "Droomhuis Gezocht" uit is dit het droomhuis van Jan Slagter? Jan kocht de halfvrijstaande villa in 2000 voor een bedrag van ruim 530.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 544.536 euro.

De vraagprijs was 995.000 euro en wanneer Jan, op basis van de hypotheek, zijn optrekje heeft verkocht voor de vraagprijs, dan gloort er een winst aan de horizon van rond de 450.000 euro. 

De koper krijgt een half vrijstaande villa met een woonoppervlakte van 206 vierkante meter en beschikt over acht kamers, waaronder vier slaap- en twee badkamers. Dit alles verdeelt over drie woonlagen plus een vliering en een kelder.

De luxe keuken beschikt niet alleen over diverse imbouwapparatuur, maar ook over een kookeiland en openslaande deuren naar de achtertuin, die op het zuiden is gelegen. Verder is er ook nog een dakterras.

Inmiddels is Jan op zoek baar andere woonruimte. Het helaas gevonden appartement blijkt ongeschikt voor zijn hond, die over een liftfobie blijkt te beschikken. Wordt dus nog vervolgt.