Gers zal alleen nog even moeten wachten voordat hij, samen met zijn vriendin, zijn huidige flatje kan verruilen voor deze prachtige villa. De overname staat gepland op 2 september a.s.

De succesvolle zanger betaalde voor zijn nieuwe optrekje een prijs van 510.000,--. De vraagprijs lag op 599.000 euro, terwijl de verkoper ooit begonnen was op een prijs van 649.000,--.

Voor deze prijs krijgt Gers een geheel vrijstaande villa, bestaande uit totaal zes kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer. De keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien. De totale woonoppervlakte van zijn optrekje bedraagt 162 vierkante meter. Dit alles is verdeeld over twee woonlagen en een zolder.

De tuin is rondom de villa en beschikt over een prachtig zonneterras en een schitterend aangelegde vijver. Buiten een tuin kunnen Gers en zijn vriendin ook zonnen op hun dakterras of het balkon. Parkeren van de auto vormt voor Gers geen enkel probleem meer, want er is een garage waar maar liefst 5 auto's in kunnen!

Logisch dat Gers, met al deze luxe, niet kan wachten totdat hij in zijn nieuwe villa kan gaan wonen!