Zo maken BN'ers hun woning klaar voor de zomer

Op het moment dat de temperaturen beginnen te stijgen en de dagen langer beginnen te worden, doet heel Nederland er maar al te graag alles aan om lekker veel tijd buiten door te brengen. Zo ook menig BN’er. Lekker buiten borrelen, flaneren in de buurt of genieten met vrienden. Er wordt zoveel mogelijk tijd doorgebracht in de tuin en in de buitenruimte. Benieuwd hoe een gemiddelde BN’er een woning klaar gaat maken voor de zomer? Lees dan verder in dit artikel. Wie weet doe je zelf ook meteen de nodige dosis inspiratie op voor je eigen tuin.

De nodige privacy met een goed hekwerk

Het begint natuurlijk allemaal met het goed onder handen nemen van de tuin. Het hekwerk tuin is daar een erg goed voorbeeld van. Een goed hekwerk zorgt meteen voor de nodige privacy en schermt menig huis in Amsterdam en ‘t Gooi erg goed af. Hierdoor kunnen ongewenste fotografen geen foto’s maken van de momenten die de BN’er graag met vrienden of familie doorbrengt. En dat is natuurlijk enorm belangrijk. Het hekwerk is goed af te sluiten met een alarmsysteem en tilt de sfeer van de tuin ook nog eens meteen naar een hoger niveau.

Lekker loungen in een fantastische loungeset

Als er eenmaal een goed hekwerk staat en de privacy een feit is, is het tijd om het perceel wat verder in te richten. Een loungeset is de perfecte plek om fijne gesprekken te voeren en tot laat in de avond genieten van de zomerse en zachte temperaturen. Je kunt daarbij denken aan een royale loungebank of een paar prachtige designer stoelen om in te loungen. Heerlijk om de dag mee te beginnen met een kop koffie, als er een boek wordt gelezen of als natuurlijk vrienden en familie van een BN’er over de vloer komt.

Een feest in de zomer met een eigen tent

BN’ers zijn natuurlijk erg goed in het organiseren van een feestje. Dan mag een luxe evenement met een tent natuurlijk ook niet ontbreken. Een luxe tent zorgt voor veel privacy, houdt koude wind buiten en is ook nog eens perfect afgestemd op de grootte van het perceel. Dit zorgt dus voor een onvergetelijk feest, waardoor de kans erg groot is dat daar nog een keer een leuk nieuwtje over verschijnt in de media. Ook is de tent in verschillende kleuren te koop.