Deze onderwater webcam is de lockdown sensatie van Miami

Hans en Karin, de 'Scheetjes' zit het weer niet echt mee. Na meerdere tegenslagen worden zij geconfronteerd met de coronacrisis, die hun weer verder terugwerpt.

Hans vertelt aan bekendeburen hoe het nu gaat en welk dramatisch omzetverlies zij al hebben geleden. Ongelooflijk dat zij de moed nog altijd niet opgeven. Dit vertelde Hans dit weekend aan bekendeburen.

'Gewoon door knoken en hopen dat deze rot tijd voorbij gaat en opgeven is geen optie we zijn nog steeds gelukkig saampies op Bonaire voor ons het mooiste en zuidelijkste wadden eiland van Nederland

Karin is op dit moment op vakantie in Nederland na 8 maanden eindelijk weer bij onze kleinzoon van anderhalf. Heeft ze ook wel verdiend, want ze werkt altijd keihard.

Hier op het eiland is geen carona, maar de omzet vergeleken met vorig jaar op de golfbaan is met 70% verlies gedaald Maja daar heeft iedereen last van in deze tijd en een plus punt is het kan nu alleen maar beter worden denk ik maar daar gaan we wel vanuit natuurlijk.'

Maar hoe houden zij het hoofd financieel gezien boven water?

'Bonaire is een bijzondere gemeente van Nederland. We krijgen bijna dezelfde noodmaatregel als de ondernemers en zzp ers als in nederland .

Van de cruise boten hebben we nooit iets gehad dus daar hebben wij geen last van, en die liggen nu allemaal voor anker en dat gaat denk ik nog heel lang duren voordat mensen weer gaan boeken.

Als ik eerlijk ben zeg ik we hebben wel genoten van deze rustige periode vier maanden. Dat hadden we nog nooit gehad. Elke dag was het druk op de golfbaan en we hebben klusjes gedaan waar we voor carona niet aan toe kwamen.

Maandag beginnen de scholen hier en zal het weer stil worden op de golfbaan en het laag seizoen begint in september tot december en hopelijk blijft Bonaire virus vrij want op Aruba is het momenteel flink mis.

Blijven voorzichtig en gaan ook niet met mensen op de foto. We hebben ons zelf op ware grote laten maken voor 175 dollar. Daar kunnen de mensen met ons op de foto'.

Deze onderwater webcam is de lockdown sensatie van Miami