Huizen
13 januari 2018
 

Zo riant en waanzinnig luxe woont Waylon! Zie foto's

Zanger, en jurylid van The Voice, Waylon woont echt waanzinnig luxe en kijk eens wat voor een uitzicht hij heeft als meneer 's morgens wakker wordt....

Waylon huurt deze waanzinnig luxe watervilla in Loosdrecht voor een maandelijkse huur  3750,-- euro excl. gas/ licht en water.

Voor dit geld woont Waylon in een waanzinnige watervilla met een woonoppervlakte van 200 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers.

Dit alles verdeeld over vier woonlagen. Vanuit zijn bed kijkt Waylon zowat van alle kanten naar de Loosdrechtse Plassen. Er is een achtertuin van 306 vierkante meter op het noordwesten en uiteraard heeft de villa meerdere aanlegsteigers voor de boot.

Ook de luxe keuken met alle denkbare inbouwapparatuur is een lust voor het oog. De auto kan op de oprit worden geparkeerd. De villa is gedeeltelijk in het water gebouwd en daarom al speciaal. Kortom; een droomvilla.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.