Dre Hazes gaat lekker als presentator bij SBS en als zanger zit hij zowat het hele jaar volgeboekt. De cijfers over hem bekend zijn, komen uit het jaar 2015. Het 2016 moet hij nog aanleveren bij de Kamer van Koophandel.

Ondanks dat Dre nu in Rotterdam woont, zijn er twee bedrijven ingeschreven op zijn adres in Vinkeveen. Beiden zijn op 15 maart 2015 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Het eerste bedrijf is AGJ Produkties B.V.

Het doel van dit bedrijf is het produceren van mediaprogramma's in alle mogelijke vormen, productie van films (geen televisiefilms) en het produceren van televisieprogramma's.  Het eigen vermogen bedraagt 95.821,-- euro en de B.V. bezit ook nog eens 90.000,-- euro aan liquide middelen. Niet slecht.

Het tweede bedrijf van Dre Hazes is Twentythree Holding B.V. Dit is niet en minder dan een financiële holding.  Deze heeft een eigen vermogen van 94.586,-- euro. Al met al bezit Dre opgeteld bijna twee ton aan eigen vermogen.

Wat hij privé op zijn bankrekening laten binnenkomen is niet bekend. Wel bekend is dat hij veel optreedt en daar aardig aan zal verdienen. Voor een optreden van een half uurtje komt hij met monitorset de boel op stelten zetten voor een bedrag van 4950,-- euro.

Buiten deze twee bedrijven bezit hij ook nog een appartement in Vinkeveen, dat hij in 2015 voor een bedrag van 300.000,-- euro kocht. Op dit appartement rust geen hypotheek en heeft zeker een overwaarde van een halve ton. Op dit moment verhuurt hij zijn optrekje voor 1250,-- euro per maand. Al met al bezit Dre een vermogen, dat zeker tegen de miljoen euro aanleunt.