Shownieuws
3 januari 2018
 

Zo rijk is Jeroen Pauw werkelijk!

In het programma '5 jaar later' vertelde Jeroen Pauw rond de twee miljoen euro rijk te zijn. Maar in werkelijkheid is hij nog veel rijker. Bekendeburen zocht het uit.

Bescheiden als hij is vertelde Jeroen Pauw in het programma '5 jaar later' dat hij rond de twee miljoen euro rijk is. Maar wie even in de boeken duikt, komt al snel tot de conclusie dat hij hier zichzelf mee te kort doet.

Jeroen is eigenaar van 1 bedrijf met de naam 'Pief Paf Poef Holding B.V.', gevestigd op zijn adres in Amsterdam. Het eigen vermogen bedraagt eind 2016 2,9 miljoen euro. Daar komt bij dat hij aan liquiditeiten en andere vlottende activa nog eens een bedrag van bijna 2,3 miljoen op de balans heeft staan.

Dit jaar verkocht hij zijn huis in Loosdrecht ook nog eens met een half miljoen euro winst. Verder bezit hij in Amsterdam nog twee appartementen die zeker een overwaarde van 1 ton euro hebben. Zijn totale vermogen mag dus gerust op 4,5 miljoen euro worden geschat.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.