Carice van Houten heeft onlangs te kennen geven, tijden te hebben dat ze weleens diep in de put zit. Zij vertelde dat in de podcast Carice & Halina. Is dat vanwege geldzorgen of vanwege klimaat zorgen.

Bekend is dat Carice laatst meedeed aan een demonstratie in Den Haag door de A12 zittend te blokkeren. Zij was een van de demonstranten die werd afgevoerd. Bekendeburen keek eens in de boeken van de actrice om te kijken of zij wellicht geldzorgen heeft.

Je zou denken van niet, want Carice moet dik hebben verdiend aan haar rol in "Ganes of Thrones" Carice is eigenaar van het bedrijf "Birdcat B.V. en dat laat eind 2021 een eigen vermogen zien net iets onder de twee miljoen euro.

Een jaar eerder bedroeg dit nog 1,3 miljoen euro. Carice is dus 6 ton aan eigen vermogen rijker geworden. Samen met haar hartsvriendin Halina Reijn heeft ze het bedrijf  Man- Up B.V.voor het produceren en maken van films

Dit is blijkbaar nog niet echt van de grond gekomen, want eind 2021 bedraagt het eigen vermogen slechts 5500 euro. Verder bezt Carice samen met haar man Guy Pearce een prachtig huis in Amstelveen, die zij eind 2019 kochten voor een bedrag van 2,4 miljoen euro en waar een hypotheek op rust van iets boven de 1 miljoen euro.

Al met al mag Carice van Houten totaal zeker op een vier a vijf miljoen euro worden geschat n daarmee heeft ze haar schaapjes op het droge.