BINNENKIJKEN IN DE VILLA VAN PATTY BRARD

Of je haar nu haat of lief hebt, een ding is zeker; Voor Patty Brard kun je eigenlijk alleen maar respect hebben. Opgestaan vanuit armoede, tegenslagen en lange tijd geen contact met haar bloedeigen dochter.

En toch verrees Patty uit haar as en heeft gewoon weer succes. Maar heeft het succes haar ook klinkende munten opgebracht? Bekendeburen dook eens in haar boeken.

Patty heeft op haar huisadres in Amstelveen twee bedrijven op haar naam staan; Extreme B.V. en Hupsakee B.V. Het eerste bedrijf werd door Brard opgericht voor het produceren en presenteren van tv programma’s.

Het eigen vermogen bedraagt 903.000 euro en dat mag best wel een prestatie worden genoemd. Het tweede bedrijf oogt wat minder spannend qua cijfers en heeft, volgens de gegevens van de Kamer van Koophandel, een eigen vermogen richting de ton euro.

Zijn zeker geen cijfers om je voor te schamen. Dit is echter niet alles. Patty en haar man Antoine bezitten ook nog een villa in Amstelveen die zij kochten voor een onbekend bedrag, maar waar wel een hypotheek op rust van 1,5 miljoen euro.

Ze heeft de villa een paar jaar geleden eens in de verkoop gezet voor 2.145.000 euro, maar vond toen er geen koper voor. Uiteraard is de waarde inmiddels gestegen naar zeker 2,6 miljoen euro.  Dat betekent een overwaarde van 1,1 miljoen euro.  

Zeker is dat het vermogen van Patty Brard zeker tegen de 2,5 miljoen mag worden geschat en ach, daar kun je best wel een leuke oude dag mee vieren. En bovenal; petje af voor La Brad