Yvon is zo’n beetje de best betaalde presentatrice bij  de KRO- NCRV, met een geschat inkomen van boven de 2 ton euro per jaar, maar zou ook een vet contract hebben met de veevoeder fabrikant. Die zou, volgens geruchten, zeer diep in de buidel hebben moeten tasten om haar binnen te kunnen slepen. Jaspers staat daar al sinds 2015 onder contract.

Maar voor hoeveel? De schattingen lopen tot een half miljoen per jaar. Uiteraard houden de fabrikant en Yvon hierover de lippen stijf op elkaar. Het zou dus terug te vinden moeten zijn in haar bedrijf of bedrijven waarvan Yvon eigenaresse is

In 2011 richtte zij het bedrijf Skoj B.V.op.  Volgens de Kamer van Koophandel is de activiteit van dit bedrijf;  “Ontwerpen, fabriceren, produceren, verkopen en verhandelen van serviezen (waaronder begrepen maar niet beperkt tot glas, porselein, aardewerk en bestek) en kook- en cadeauartikelen”.

Hier heeft Yvon natuurlijk ook haar kakelbont servies in ondergebracht. Zijn hier ook de opbrengsten van het veevoeder bedrijf al te zien? De volgende cijfers zijn van 2016, een jaar nadat Yvon het contract met “For Farmers” zou hebben ondertekend. Het eigen vermogen ligt iets onder de drie ton euro en aan vorderingen heeft het bedrijf een bedrag van 116.000 euro uit staan.

Op de bank schittert een bedrag van bijna 125.000 euro. De schuld van  driekwart ton euro valt hierbij in het niets.   Hieruit is niet direct op te maken dat het contract met de veevoeder een half miljoen euro zou opleveren. Eerder moet er gedacht worden aan een anderhalve ton euro. Buiten dit bedrijf bezit Yvon, zover bekend, Yvon geen andere bedrijven. 

Buiten dit alles bezit zij ook een riante villa in Loenen aan de Vecht. Deze kocht ze voor de prijs van 1.285.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 2.177.000 euro. Het pand zal nu zeker over tegen de  2,8 miljoen euro waard zijn.

Kortom: alles bij elkaar mag Yvon's vermogen worden geschat op zeker 2 miljoen euro!