'Ik treed alleen op als ik geld nodig heb', zei Anouk eens in het TV programma 'College Tour'. Niet voor niets behoort zangeres Anouk tot de categorie bevoorrecht te zijn. Een optreden tijdens Pinkpop leverde haar bijvoorbeeld twee ton euro op en een uitverkocht concert nog meer. Jurylid zijn bij The Voice leverde haar naar zeggen een half miljoen euro per jaar op.

Maar hoe rijk is de Haagse eigenlijk? Anouk is eigenaar van vier bedrijven. De eerste is Bennie B.V. Het eigen vermogen bedraagt slechts 18.251,-- euro, maar er staat wel een bedrag van 232.816,-- euro op de bankrekening.

Heel wat florissanter zijn de cijfers van haar bedrijf Ballie Beheer B.V., een management en beheer holding. Het eigen vermogen bedraagt maar liefst 3,1 miljoen euro en dat is 1,7 miljoen meer dan het jaar er voor.

Daarbij heeft ze ook aan vorderingen een bedrag van 3,1 miljoen op de balans staan en voor 1,6 miljoen aan voorzieningen getroffen. Het eigen vermogen is maar liefst in 1 jaar met 1,7 miljoen toegenomen!!

Buiten deze twee bedrijven bezit Anouk ook nog de bedrijven Goldilox B.V. en Kuona B.V., beide gevestigd op haar huisadres in Amsterdam. Het eigen vermogen van het eerste bedrijf mag dan wel slechts 18.000,-- euro bedragen, op de bank staat het vette bedrag van bijna 4 ton euro.

Het tweede bedrijf,  Kuona B.V., heeft een eigen vermogen van 80.000,-- euro en er staat maar liefst 3/4 miljoen euro op de bankrekening. Dit bedrijf houdt zich bezig met muzikale optredens en andere prestaties.

Buiten deze vier bedrijven is Anouk ook de trotse eigenaar van een penthouse in Amsterdam, dat zij in 2014 voor 1,850.000,-- euro kocht van Astrid Joosten. Er rust een hypotheek op van 1.868.500,-- euro. 

Op dit moment zal het penthouse zeker een 2,5 miljoen euro opleveren. De overwaarde is dus 6 ton euro. Dit alles betekent dat het vermogen van Anouk mag worden geschat op rond de 6 miljoen euro. Kassa!!