In maart 2015 liet  Dre Hazes twee bedrijven inschrijven bij de Kamer van Koophandel. Het eerste bedrijf is AGJ Produkties B.V.  Het doel van dit bedrijf is het produceren van mediaprogramma's in alle mogelijke vormen, productie van films (geen televisiefilms) en het produceren van televisieprogramma's.

Het tweede bedrijf van Dre Hazes is Twentythree Holding B.V. Dit is niet meer en minder dan een financiële holding. Het totale eigen vermogen van de twee bedrijven was opgeteld twee ton euro. Maar wie nu een blik werpt op de cijfers van 2017, die nog maar vers van de pers zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel, kan zijn ogen bijna niet geloven.

Bedroeg het eigen vermogen van AGJ Produkties B.V. eerst nog maar rond de 98.000 euro, dat bedraagt nu iets onder de 9 ton euro ofwel bijna tien keer meer. Aan vlottende activa staat zelfs een bedrag van 1,1 miljoen euro op de balans. Kassa! Ook het andere bedrijf laat klinkende cijfers zien. Bedroeg het eigen vermogen eerst maar slechts 94.500 euro, dat is nu gegroeid naar een bedrag van iets onder de 880.000 euro!

De vlottende activa bedraagt hier iets meer dan 1 miljoen euro. Het totale eigen vermogen van de twee bedrijven is dus van twee ton euro in korte tijd gestegen naar een bedrag van bijna 1,8 miljoen euro. Dat is een enorme prestatie van de kleine zanger. En dat is nog niet eens alles. Woonde hij een tijdje in een caravan op een industrie terrein in Rotterdam, deze is ingeruild voor een zeer luxe villa in Berkel en Rodenrijs, waar Dre 1.075.000 euro voor betaalde.

Hij had daar geen hypotheek voor nodig, want dit zeer luxe optrekje heeft Dre met eigen geld betaald. Op dit moment zal de villa zeker een overwaarde van een aantal tonnen euro’s hebben. En hij is ook nog eigenaar van een ook nog eigenaar van een optrekje in Vinkeveen, welke pal naast de woning van zijn moeder ligt.

Deze kocht hij in februari 2015 voor een bedrag van 300.000  euro. Op deze woning rust geen hypotheek. De waarde zal door de gunstige onroerendgoed markt zeker zijn gestegen. Een vette overwaarde van wellicht anderhalve ton zit er wellicht zeker wel in. Het kan niet anders als dat hij vaak in zijn vuistje zal lachen. Dre Hazes heeft het toch maar gepresteerd om in een paar jaar tijd miljonair te worden

Buiten deze cijfers is niet bekend hoeveel er op zijn privé bankrekening staat. Wel is bekend dat hij voor een optreden van een half uur zo’n 12.500 euro vraagt. Dit was een paar jaar geleden “slechts” 4950 euro. Geen wonder dat de euro’s binnenstromen en zijn rijkdom zowat uit zijn voegen knalt.