Al het nieuws over Marco Borsato van de laatste tijd draait om de scheiding met zijn vrouw Leontine. Er deden zelfs even verhalen de ronde dat een verzoening niet moest worden uitgesloten.

Maar het is nu duidelijk; het is echt over, uit en sluiten tussen het voormalige glamour koppel. Het heeft hem prive in ieder geval de laatste tijd niet meegezeten.

Maar zakelijk is het een heel ander verhaal. Want ondanks tegenslagen is Marco toch weer een paar miljoen euro rijker geworden. Hoe dat kan? 

Daarvoor moeten we even bij de Kamer van Koophandel even een blik werpen op de cijfers van zijn bedrijven. Marco is eigenaar van twee bedrijven; Musica E B.V. en Musica E Bookings B.V..

Het laatste bedrijf, opgericht in 2009 en o.a. shows en evenementen organiseert, heeft een eigen vermogen van bijna negen ton euro en dat is zo'n twee ton euro meer dan twee jaar geleden.

Maar deze cijfers vallen in het niet bij Musica E B.V. ,door Marco opgericht in 1996,  en waar o.a. het geld van optredens binnenkomt, Dit bedrijf heeft een eigen vermogen van rond de negen miljoen euro en dat was twee jaar geleden nog zeven miljoen euro.

Alles bij elkaar is Marco zo'n 2,2 miljoen euro rijker geworden en dat zal hem best wel goed doen.