Ze hebben hun woning te koop gezet en de makelaar geeft een prachtige beschrijving van hun optrekje;

“Deze tot in de puntjes afgewerkte twee-onder-een kapwoning heeft het allemaal! Van een parketvloer in visgraat tot een echte open haard! De voormalige eigenaren hebben de gehele woning van top tot teen verbouwd met alleen maar hoogwaardige materialen. De royale woonkamer met openslaande tuindeuren en een aangebouwde keuken geven een zee aan ruimte'.

In de achtertuin staat een verrassend luxe kantoor- hobbyruimte welke is verwarmd en schuur voor de fietsen en het tuingereedschap”. De vraagprijs is 350.000 euro. Zelf kochten Marco en Willeke het huis in 2011 voor een bedrag van 267.500 euro en er rust op de woning geen euro hypotheek.

Het is een twee onder een kap woning met een totale woonoppervlakte van 110 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en een badkamer, verdeeld over twee woonlagen. Koken kan in de aangebouwde keuken die is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur.

De achtertuin ligt op het noordoosten en hier bevindt zich ook de luxe hobby- kantoorruimte. Niet voor niets is dit huis zonder overdrijving een parel te noemen. Het zal waarschijnlijk dan ook niet lang meer duren, voordat het wordt verkocht.