Arien enTaeke, voormalig tophockey speler, leerden elkaar kennen tijdens de opnames van het programma "Wie is de Mol" en vormen inmiddels een gezinnetje met hun twee zoontjes. Het enige wat nog ontbrak was een trouwring om de vinger van Arien.

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Op haar verjaardag ging Taeke door zijn knieen en vroeg de liefde van zijn leven of ze met hem wilde trouwen. Uiteraard zei de Shownieuws presentatrice ja.

Al enige jaren wonen de twee in deze woning in het plaatsje Ouderkerk aan de Amstel, waar zij een prachtig uitzicht hebben op de Amstel en beschikken ook nog eens over een eigen aanlegsteiger.

Zij kochten de woning voor 550.000 euro bij een vraagprijs van 575.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van acht ton euro. De woonoppervlakte bedraggt 134 vierkante meter en in totaal zijn er zeven kamers, waaronder zes slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeelt over twee woonlagen plus een souterrain met openslaande deuren naar de achtertuin. De keuken is luxe en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook zijn er nog twee zonnige balkons.

Hun huis ligt ongeveer twee kilometer van Amsterdam en dichtbij de Arena. Op de foto's is te zien hoe zij het huis kregen opgeleverd!