Acteur Martijn Lakemeier speelt in de serie Maxima op Videoland de rol van koning Willem Alexander. De serie is een doorslaand succes. Er doet een gerucht de ronde dat Martijn sterke gevoelens zou hebben voor actrice Delfina Chaves, die in de serie de rol van koningin Maxima speelt.

BOVENHUIS ROTTERDAM

Zijn eigen "Maxima", Sanne de Jong,  zou er kapot van zijn. En dat terwijl Martijn en Sanne in 2022 dit zeer leuke bovenhuis in Rotterdam kocht voor de prijs van 441.500 euro. Dat was 21.500 euro boven de vraagprijs van 420.000 euro.

INDELING

Zij lieten er tevens een hypotheek op vestigen van 5 ton euro. Voor dit geld hebben zij een bovenwoning met een woonoppervlakte van 101 vierkante meter. In totaal beschikt het optrekje over vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer,

Dit alles is verdeeld over twee woonlagen. Uiteraard is er een balkon aanwezig en koken kan in een zeer leuke keuken. De huidige waarde van het "koninklijke" optrekje wordt geschat op 495.000 euro.

DAAN SCHUURMANS

Hopelijk blijven Martijn en Sanne bij elkaar. Dat een acteur verliefd wordt op zijn tegenspeelster gebeurd regelmatig. Zo werd Daan Schuurman smoorverliefd op actrice Bracha van Doesburgh toen zij samen in het toneelstuk Closer speelde.

De twee zijn inmiddels al jaren samen en zijn inmiddels de ouders van dochter Sophia en de tweeling Kees en Boris.