In het diepste geheim maakte DJ Garrix het thema nummer 'We Are The People ( We've Waiting For) samen met Bono en The Edge van U2 Het is het themanummer van het Europees kampioenschap voetbal 2020 dat door de corona een jaar was uitgesteld.

Hiermee ging een droom in vervulling. Martin zit nog na te genieten in zijn riante optrekje in Amsterdam. Daar heeft hij in totaal 3 appartementen, inclusief het penthouse, gekocht voor een totaal bedrag van iets minder dan 3,1 miljoen euro. De appartementen bevinden zich aan de Zuid As van Amsterdam.

Naar verluidt heeft Garrix de 21 ste, de 22 ste en de 23 ste verdieping gekocht. En hij heeft het hele bedrag uit eigen zak betaald.

De penthouses hebben in alle vertrekken vloerverwarming, die op warme zomerdagen met één druk op de knop in een aangenaam koelsysteem verandert.

Verder beschikt hij over razendsnel internet dankzij glasvezel, een complete en luxe Poggenpohl keuken en voldoende parkeergelegenheid in de garage onder het gebouw.

Hoge deuren en gladde, strak gestucte wanden en plafonds maken het plaatje compleet. De woonoppervlakte bedraagt rond de 200 vierkante meter.

Her penthouse heeft zelfs gastenkamers, tweede badkamers, inloopkasten, extra terrassen en ook nog eens fantastische uitzicht. Het heeft het verdiend.