Filmregisseur Paul Verhoeven, bekend van o.a. de film 'Basic Instinct' met Sharon Stone, heeft deze week op het filmfestival van Cannesde tongen weer los weten te maken met zijn film 'Benadette', waarin het o.a. gaat over lesbische nonnen.

Een staande ovatie op de galapremiere van vijf minuten kreeg Paul voor de film. Paul en zijn vrouw wonen in Den Haag in een zeer chique wijk.

Voor het bedrag van 2.1116.250 euro is filmregisseur Paul Verhoeven de trotse eigenaar geworden van deze kapitale villa in de chique Haagse wijk Duttendel.

Paul heeft er een hypotheek op genomen van 1.181.500 euro. De villa heeft een woonoppervlakte van rond de 300 vierkante meter en beschikt over totaal 11 kamers, waaronder vijf slaapkamers en een badkamer.

Verder hebben Paul en zijn vrouw de beschikking over een prachtige keuken, die is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.  Buiten een prachtige tuin, is er ook een garage waar de auto's in kunnen worden geparkeerd.

Waarschijnlijk heeft Paul de villa gekocht om meer tijd door te brengen in Nederland. Nu woont hij voor een groot deel van het jaar in Amerika.