Eens noemde model Sylvia Geersen haar vriend Ashur 'de liefde van mijn leven' en niet veel later na deze uitspraak, kwam er na 5 jaar een einde aan hun relatie. Sylvia trok naar New York voor haar carriere en dacht dat haar vriend hier geen probleem van zou maken.

Dat was even verkeerd ingeschat en Ashur zette er een punt achter. Omdat Sylvia bij hem inwoonde in zijn appartement in Rotterdam, moest ze op zoek naar een eigen woonruimte en vond deze in het Zuid Hollandse plaatsje Berkel en Rodenrijs.

Daar huurt ze een hoekwoning met een woonoppervlakte van 131 vierkante meter. Het huis beschikt over totaal zes kamers, waaronder 5 slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over 2 woonlagen en een zolder.

Sylvia heeft een open keuken met alles er op en eraan. Zonnen kan in de achtertuin van 46 vierkante meter, gelegen op het noordoosten. Vanuit de woonkamer zijn er openslaande deuren naar de tuin.  Sylvia huurt deze woning voor 990,-- euro exclusief de vaste kosten van gas, licht en water.