Olof Ormeling is vrijwel zeker de meest populaire man in de RTL serie "BB Vol Liefde"', dat door vele mensen wordt bekeken. Zijn uitspraak "niks mis mee"  is een gevleugelde uitspraak geworden en Olof vindt dat daar "niks mis mee" is.

OLOF BB VOL LIEFDE

Hij werd door de Portugese diva Marian uitgekozen als mogelijke nieuwe man in haar leven. Of dat is gelukt weten we op dit moment nog niet, maar zijn kansen waren niet echt groot. Geen man over boord voor deze gepensioneerde scheepswerktuigkundige, want Olof ontvangt zeer veel fanmail.

APPARTEMENT OLOF BB VOL LIEFDE

Die is dus zo aan de vrouw. Olof woont overigens in een driekamerappartement in de gemeente Vught in Brabant. Deze kocht hij voor een prijs van 198.000 euro en liet er een hypotheek op vestigen van 207.000 euro.

De huidige waarde wordt geschat op zo'n 298.000 euro. Er rust op zijn optrekje dus een overwaarde van zo'n 90.000 euro. Het appartement heeft twee slaap- en 1 badkamer en een woonoppervlakte van 80 vierkante meter.

Verder ligt het appartement van Olof op fietsafstand van het centrum. Conclusie; zijn optrekje is vele malen kleiner dat de riante villa van Marian, maar toch zal Olof zeggen: Niks mis mee!

foto's; google streetview