Nadat Patricia Paay en haar man Robbert Hinfelaar het huis in Wernhout hadden verkocht, deden er geruchten de ronde dat de kleine diva dakloos zou zijn. Uiteraard was dit nergens op gebaseerd.

Integendeel, Patricia en Robert hadden toen al een schitterend luxe appartement gehuurd in Rotterdam, maar konden er niet gelijk in. In de tussentijd verbleven zijn in een boetiek hotel in Leiden.

Nu wonen ze echter in het appartement met een prachtig uitzicht op de jachthaven. Paay en Robert kunnen hun geluk dan ook niet op, want zo'n uitzicht gaat natuurlijk nooit vervelen.

En Patricia keert eigenlijk terug in de schoot van haar familie. Zus Yvonne, nichtje Roxy, haar moeder en dochter Christina wonen allemaal in de havenstad.

Het is een vierkamer appartement, waar ze een maandelijkse huur van 1995 euro voor betalen.De totale woonoppervlakte bedraagt 127 vierkante meter en in totaal zijn er vier kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

Koken kan Paay in de luxe open keuken met kookeiland en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het terras ligt op het zonnige zuiden. De badkamer is voorzien van een whirlpool en inloopdouche. Het appartement heeft ook het zogenaamde “Domotica systeem”.

Zo kunnen Patricia en Robbert middels hun smartphone de gordijnen openen of de tv kast tevoorschijn laten komen. De auto kan in de parkeergarage worden geparkeerd. Aan gezelligheid ontbreekt het ook zeker niet.

Buiten dat het appartement op vijf minuten van het centrum ligt, bevinden het Luxor Theater en het beroemde hotel New York op loopafstand. Het appartementgebouw is overigens een Rijksmonument met een industrieel karakter.

Vanuit hier kunnen Patricia en Robbert, na een aantal woelige jaren, weer een nieuwe start maken.