SBS Shownieuws presentarice Airen Mylene heeft voor ruzie gezorgd bij Shownieuws door te onthullen dat twee collega's tijdens een personeelsfeestje van Shownieuws in de kast waren gedoken en tijdens een vrijpartij zouden zijn betrapt door een schoonmaker.

Dit wordt haar niet in dank afgenomen. En uiteraard wordt er druk gespeculeerd wie die collega. Was het Tooske Ragas of Manuel Venderbos. Terecht of niet maar men wijst naar Manuel. Of hij het was is nog steeds de vraag.

Bekendeburen ging eens kijken hoe deze Shownieuws presentator woont. Hij blijkt in een prachtige twee onder 1 kapwoning te wonen in Hilversum. Een woning die in 1932 is gebouwd.

Manuel en zijn partner kochten het optrekje in 2010 voor 370.000 euro en lieten er in augustus 2022 een hypotheek op vestigen van 550.000 euro. De huidige waarde wordt geschat op rond de acht ton euro.

De woonoppervlakte bedraagt 147 vierkante meter en zou over minstens vijf slaapkamers beschikken en uiteraard met voldoende kastruimte!. Maar of Airen ooit nog zal onthullen wie de betrapte collega lijkt onwaarschijnlijk. Ze heeft zelfs al haar excuses aangeboden.

En ja, dan blijft het de vraag of het Tooske of Manuel was!

beeld: Google Streetview