Vlogger Enzo Knol wist het bloed onder de nagels van de politie te halen, toen hij werd aangehouden omdat hij in zijn Porsche te hard reed. Hkj zou 170 km per uur hebben gereden en zich na de aanhouding zeer arrogant te hebben gedragen

Ach, hij heeft miljoenen euro's verdient en laat deze graag rollen.Dus een vette bekeuring daar zal hij niet van wakker liggen. Enzo woont tegenwoordige in een prachtige villa in Soesterberg. Hiervoor woonde hij in een appartement in Zeist, .

Hij betaalde voor de villah 915.000 euro en had gezien zijn vermogen geen hypotheek nodig. Hij heeft voor het geld een prachtige villa met een totale woonoppervlakte van 173 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder vijf slaapkamers. Het optrekje moest wel stevig onder handen worden genomen, voordat Enzo er met zijn vriendin in kan trekken.

Tot die tijd woont hij in zijn appartement in Zeist. Bijzonder is overigens dat Enzo nu 1 huis verderop dan zijn broer Milan en hij zowat naast de vliegbasis Soesterberg woont.

Kijk hier hoe de villa er van binnen en buiten uitziet. ( even iets naar beneden scrollen en op meer foto's klikken.)