In Engeland heeft voetbal coach Sarina Wiegman zowat een goddelijke status bereikt en zeker nu het Engelse vrouwenvoetbalteam voor het eerst de finale van het WK voetbal heeft bereikt. Eerder al wist Sarina het team Europees kampioen te maken. Niet voor niets is ze in Engeland nu al een legende.

Sarina is de absolute top in de wereld als voetbal coach. In de mannenwereld zou zij de miljoenencontracten voor uitzoeken hebben, maar bij de vrouwen is dat nog niet zover.

Bekendeburen was benieuwd waar en hoe Sarina, geboren en getogen in Den Haag, eigenlijk woont. Ze blijkt te wonen in Monster, gelegen in het Westland onder de rook van Den Haag

Daar kocht ze samen met haar maneen paar jaar geleden een vrijstaand herenhuis voor de prijs van 855.000 euro. Ze liet voor hetzelfde bedrag er een hypotheek op vestigen.

De woonoppervlakte bedraagt 218 vierkante meter en telt totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer. De woning ligt dichtbij de duinen en het strand en op fietsafstand van het centrum van Monster.

En reken dat de inwoners van Monster trots zijn op hun beroemde inwoner.