Tijl Beckand en zijn nieuwe vriendin Markell Helmann kochten deze  prachtige luxe villa gekocht in Amsterdam. Met Merkell zou Tijl zes jaar lang een geheime relatie hebben gehad. Al die tijd leidde hij een dubbelleven. Pas toen hij werd gesnapt door de paparazzi gaf hij het toe.


Zijn vrouw Nicolette wist als een van de weinigen totaal niets van het dubbelleven van haar man. En uitgerekend met zijn nieuwe vriendin heeft Tijl deze luxe villa gekocht voor de prijs van 1.085.000 euro. De tortelduifjes lieten er een hypotheek op vestigen van 1.287.500 euro.

Voor dit geld hebben zij een villa met een woonoppervlakte van 250 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zeven, waaronder vijf slaapkamers en twee badkamers.  Dit alles is verdeeld over drie woonlagen. Koken kan in de luxe woonkeuken die van alle gemakken is voorzien.

Verder is er voor de auto's nog een inpandige garage en beschikt de master bedroom over een heerlijk zonneterras. De mooie en grote tuin grenst aan het water. De villa moet nog wel hier en daar onder handen worden genomen.

Met zijn ex vrouw Nicolette bezit Tijl nog het huis , waar zij lief en leed hebben gedeeld.