Het wordt een mooie Kerst voor Rico Verhoeven in zijn nieuwe villa, die hij voor een prijs van 688.000,-- euro kocht. Rico versloeg zijn tegenstander Jamal Ben Saddik en behield daardoor de wereldtitel kickboksen, Zijn volgende tegenstander kan zomaar maar weer Badr Hari zijn, maar eerst is het genieten van het behouden van de wereldtitel.

En dat kan in deze luxe villa. Rico heeft er een hypotheek op laten vestigen van 350.000,-- euro, de rest heeft hij betaald uit eigen middelen. Voor dit geld heeft hij een villa met een woonoppervlakte van 213 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt acht, waaronder zes slaapkamers en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan in de luxe woonkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.  Tevens heeft de keuken openslaande tuindeuren. De tuin ligt overigens rondom de villa.

Verder heeft Rico nu een aangebouwde stenen garage waar hij drie auto's kwijt kan.  De gehele villa is voorzien van vloerverwarming en camerasysteem.