Het kon financieel niet op bij zanger Dotan. Hij kocht alleen al vorig jaar drie panden in Amsterdam en op 1 na met eigen geld. Het enige pand waar hij een hypotheek op liet vestigen is dit pand in Amsterdam Zuid. Hij leefde er dus goed van.

Hij  betaalde hiervoor iets meer dan de vraagprijs. Deze luidde 1.095.000,-- euro en Dotan betaalde er 1.150.000,-- euro voor. Dit pand kocht hij vorig jaar oktober.

Tevens liet hij er een hypotheek op vestigen van 1.237.500,-- euro. De woonoppervlakte van het appartement, dat op loopafstand ligt van zowel het Vondelpark als de PC Hooftstraat, bedraagt 148 vierkante meter. 

Het aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaap- en twee badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Er is een half open keuken, die is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Tevens geeft de keuken toegang tot het terras, dat op het zuiden is gelegen.

Voor het parkeren van de auto moet je of betalen of een vergunning aanvragen bij de gemeente Amsterdam. Overigens bezit Dotan in dezelfde straat van dit appartement nog een optrekje, welke hij kocht voor een bedrag van 4 ton euro.