Frans en Sieneke zijn geen vreemden van elkaar. Ze kennen elkaar al dertien jaar en vanaf 15 maart j.l. gaan ze samen op toer lang vrijwel alle theaters in Nederland, maar geven ook optredens in Belgie.

SIENEKE ONTDEKT

Sieneke Peeters, ooit ontdekt door Marianne Weber, kennen we allemaal nog wel met haar deelname aan het Euro Songfestival met het liedje  'Ik ben verliefd (sha-la-lie)' op het podium van Oslo, een nummer geschreven door de helaas overleden Pierre Kartner. Ze versloeg op het Nationale Songfestival Frans Bauer, die haar vanaf dat moment is gaan volgen.

HUIS VAN SIENEKE

Sieneke is alweer 10 jaar gelukkig getrouwd met haar man Jan en woont, samen met haar twee kinderen, in een leuke vrijstaande eengezinswoning in Nijmegen. Het optrekje heeft een woonoppervlakte van 214 vierkante meter en beschikt over een riante achtertuin.

Haar woning ligt op fietsafstand van het centrum  van Nijmegen en op loopafstand van een supermarkt. De snelweg is binnen 1 minuut te bereiken en dat is zeker een plus als je vaak door het land reist.