Diva Connie Breukhoven heeft haar zeer luxe maisonnette aan de PC Hooftstraat te huur gezet voor een prijs van 8500 euro per maand. Daar komt nog wel bij dat de huurder een eenmalige waarborgsom moet betalen van 17.000 euro.

Voor dit geld huur je een optrekje van internationale allure met een totale woonoppervlakte van 155 vierkante meter.

Alleen de schitterende woonkamer is al 94 vierkante meter groot en is verbonden aan zeer luxe open keuken die van alle denkbare apparatuur is voorzien. Natuurlijk ontbreekt in de woonkamer niet de romantische openhaard.

Verder beschikt het appartement over twee slaapkamers , twee badkamers en een heuse kleedkamer.  Aan de achterkant is een intieme zithoek met 2 fauteuils, waar vanuit je een wijds uitzicht hebt over het Vondelpark,

Leuke details zijn verder dat de verlichting, de gordijnen en jaloezieen op afstandsbediening werken en in alle kamers muziek is. Verder vind je in ieder vertrek flatscreen TV's en in alle vertrekken kun je genieten dankzij een geintegreerd B&O muziek systeem.

Je auto kun je onder het appartementencomplex parkeren. Kortom: een optrekje waar je je vingers bij aflikt en zeer smaakvol door Connie is ingericht!

Hier laat ze zien een ware interieur styliste te zijn. Voordeel: het wordt gemeubileerd verhuurd.