Beau gaat als een speer, maar heeft dit ook effect op zijn vermogen? Heeft hij al zijn schaapjes op het droge? Bekendeburen zocht het voor je uit.

Op zijn huisadres in Amsterdam staan twee bedrijven geregistreed: Port Donnant B.V. en 'Kale Jakhals B. Volgens de Kamer van Koophandel is eerste bedrijf door Beau opgericht voor“Het ontplooien en organiseren van activiteiten op het gebied van entertainment, impressariaat en coaching ten behoeve van radio, televisie, video, beeldplaat en gedrukte media, waaronder begrepen het ontwikkelen, verhandelen, produceren en presenteren van creatieve concepten”.

Het eigen vermogen bedraagt eind 2018 662.200 euro. Dat is een halve ton lager dan in het eigen vermogen in 2016. Het tweede bedrijf heeft als activiteit: 'Het ontplooien en organiseren van activiteiten op het gebied van entertainment, impressariaat en coaching in de ruimste zin des woords ten behoeve van radio, televisie, video, beeldplaat en gedrukte media, waaronder begrepen het ontwikkelen, verhandelen, produceren en presenteren van creatieve concepten'

Het eigen vermogen bedraagt eind 2018 513.530 euro en dat is flink hoger dan een jaar daarvoor. Toen bedroeg het eigen vermogen  nog maar 368.000 euro. Verder heeft Beau nog een uitgeverij die een eigen vermogen bezit van 160.000 euro. Al met al niet slecht.

Buiten dit alles bezit hij samen met zijn vrouw twee huizen. Een riant grachtenpand in Amsterdam dat hij in 2008 kocht voor een bedrag van 1.910.000 euro en waar een hypotheek op rust van 2.250.000 euro. Dit pand zal zeker op dit moment rond de 3,5 miljoen euro tot meer kunnen opbrengen ofwel daar zit wel een bijna 1,3  miljoen winst in.

Ook bezitten Beau en zijn vrouw Selly een weekendhuisje in Zeeland in het dorpje Burgh Haamstede. Het huisje ligt op een steenworp afstand van het strand. Beau kocht het in 2006 voor 210.000,-- euro en nam voor hetzelfde bedrag een hypotheek.

Dit huisje kan zomaar voor een vette zes ton kunnen worden verkocht. Overwaarde zou dus zo maar een aantal tonnen euro’s kunnen zijn. Beau is dus zeker wel goed voor een miljoentje of drie en heeft dus duidelijk zijn schaapjes op het droge.