Kickbokser Rico Verhoeven is al jaren vrijwel onverslaanbaar. Ook Badr Hari wil het maar niet lukken om van hem te winnen. Maar hebben al die overwinningen hem slechts windeieren opgeleverd of kan Rico eigenlijk al zijn bokshandschoenen aan de wilgen hangen?

Bekendeburen dook eens in de boeken en kwam al snel tot de conclusie dat Rico met name de laatste paar jaar goed heeft geboerd. Hij is eigenaar van het bedrijf Rico's Business B.V. .

De laatste cijfers die bekend zijn bij de Kamer Van Koophandel dateren van 2018. Te lezen is dat het bedrijf een eigen vermogen heeft van maar liefst 1.446.000 euro. En dat terwijl twee jaar eerder het eigen vermogen nog slechts 535.000 euro bedroeg.

Rico heeft zijn vermogen dus in een paar jaar tijd zowat verdrievoudigd. Petje af. En wellicht dat het eigen vermogen in 2019 nog verder gegroeid.

Daar komt nog bij dat op zijn huis in Halseren zeker een overwaarde rust van wellicht drie  a vier ton euro. Hij bezit dit huis overigens nog altijd met zijn ex vrouw. Of hij deze gaat uitkopen is nog altijd niet bekend.

Rico zit er zeker warmpjes bij en zijn rijkdom zal in de komende jaren alleen maar groeien.