ZIE HIER DE VIDEO VAN DE VILLA

Met pijn in haar hart heeft Patty Brard haar villa aan de Amsteldijk in Amstelveen te koop gezet. De vraagprijs is 2.250.000 euro. Als het haar lukt om het optrekje op de vraagprijs te verkopen dat maakt ze een klapper.

Op de villa rust namelijk een hypotheek van 1,5 miljoen euro. Er gloort dus een winst van 750.000 euro aan de horizon. Patty heeft al twee keer eerder geprobeerd de villa te verkopen, maar zonder resultaat.

Ze vroeg toen 2.145.000 euro. Hopelijk slaagt ze er nu wel in een koper te vinden. De reden van verkoop is dat Patty kleiner wil gaan wonen en veel tijd gaat doorbrengen in haar huis op Ibiza..

Wat krijgt de koper voor zijn geld? Die krijgt een villa met een woonoppervlakte van 250 vierkante meter met totaal vier kamers het, waaronder drie slaapkamers en 2 badkamers. Dit alles verdeelt over vier woonlagen. De open keuken is een lust voor het oog en biedt een prachtig uitzicht over de Amstel.

In het souterrain bevindt zich de sauna, de jacuzzi en het zwembad. Het ontbreekt je dus aan niets. Ook is er een dakterras en een balkon. De auto kan worden geparkeerd in de aangebouwde garage, die ruimte biedt aan 1 auto.

Buiten kun je genieten van het zonneterras, dat over de hele breedte van het huis loopt ofwel 183 vierkante meter groot is.  De villa is grotendeels door Patty zelf ingericht en met smaak..