Niemand zou op dit moment graag in de schoenen willen staan van Linda de Mol. Een gebroken relatie en heel Nederland die over haar heen valt, vanwege de veronderstelling dat zij moet hebben geweten van het grensoverschrijdende gedrag van haar partner Jeroen Rietbergen en van feit dat twee meisjes die het slachtoffer zouden zijn van het seksueel grensoverschrijdende gedrag van The Voice coach Ali B.

Maar wat betreft haar rijkdom zouden we allemaal graag met haar willen ruilen. Linda de Mol is vrijwel zeker de rijkste televisiepresentatrice/ programmamaker van Nederland.

Bekendeburen dook eens in de cijfers en sloeg zowat steil achterover van hoe rijk Linda wel niet is. Werd een paar jaar geleden haar vermogen nog op zo’n 25 miljoen euro geschat, dat is inmiddels alweer flink gegroeid.

Het grootste deel van Linda’s rijkdom is terug te vinden in het bedrijf “Linda de Mol Producties B.V., gevestigd op haar huisadres in het Gooise plaatsje Huizen. Het eigen vermogen van het bedrijf bedroeg eind 2020 maar liefst 37,7 miljoen euro.

In 2018 was dat nog 32,1 miljoen ofwel in een paar jaar tijd is het eigen vermogen met zowat 5,5 miljoen gegroeid. Linda's bedrijf bezit een effectenportefeuillie die in 2018 een waarde had van 7,2 miljoen euro en in 2020 gestegen was naar 16,4 miljoen euro! Kassa.

Op de bank staat een bedrag van 6 miljoen euro. Maar dit is niet alles. Zij zou ook nog eens een belang in het bedrijf Talpa Fictie van haar broer John en een belang van 25% in het blad Linda. Deze twee zijn zeker ook miljoenen euro’s waard.

Maar ook bezit Linda een schitterende villa in het plaatsje Huizen waar geen euro hypotheek op rust en zeker een 4 miljoen euro of meer waard is. Ook is Linda voor een groot deel eigenaresse van de twee huizen die zij voor haar kinderen Noa en Julian kocht in Amsterdam en welke een miljoen euro in waarde zijn gestegen.

En niet te vergeten bezit Linda in het miljonairsresort Vale do Lobo in Portugal een schitterende villa die zeker 5 miljoen euro waard is. Aan de voorzichtige kant mag haar zeker schatten op een vermogen van 50 miljoen euro.

Een vermogen dat ieder jaar maar blijft stijgen. Oke, geld zal haar op dit moment niet gelukkig maken, maar het maakt het leven toch iets makkelijker!

LECO VAN ZADELHOFF NEEMT HET OM DEZE REDEN OP VOOR MARCO BORSATO