Het gif van dit insect zou volgens onderzoek kwaadaardige cellen bij borstkanker doden

Rapper Akwasi ligt zwaar onder vuur. Hij blijkt namelijk al sinds 2011 en 2012 moordlustige tweets over Sinterklaas en Zwarte Piet op social media te plaatsen.

En ineens herinnert hij zich de tweets niet meer. Aanleiding voor o.a. Bram Moszkowicz om uit te halen naar de rapper en hem te bestempelen als leugenaar.

Inmiddels heeft Akwasi toegegeven dat hij de tweets had geplaatst, maar zich het niet meer echt kon herinneren. Het kwaad is echter geschied en het moet raar lopen dat hij niet voor de rechter zal moeten verschijnen.

Het OM is al een tijdje bezig met een strafrechtelijk onderzoek naar zijn gebrul op de Dam en er worden ook al uit het land aangiftes tegen hem gedaan.

Bijvoorbeeld Rick uit Heerlen. Hij hoopt met zijn aangifte het Openbaar Ministerie te bewegen tot een strafrechtelijke vervolging. 'Akwasi maakt zich schuldig aan het creëren van een zeer ongezond en gewelddadig klimaat”, valt te lezen in zijn aangifte.

'Dit is geen vrijheid van mening, maar een regelrechte bedreiging, racisme, haatzaaien en oproepen en aanzetten tot geweld.”Ook voor de 44-jarige Marcel Pekel is de maat vol. Hij gaat vrijdag op het politiebureau in Hoogeveen  aangifte doen van bedreiging en opruiing.

'Ik voel mij persoonlijk bedreigd door deze uitspraken omdat ik vaak Zwarte Piet gespeeld heb en ik ben bang dat we in de toekomst niet langer veilig zullen zijn tijdens Sinterklaasintochten.

Achter de schmink zit een Nederlandse man of vrouw met familie, kinderen en kleinkinderen”, zo staat in zijn aangifte. Akwasi kan zijn borst dus nat maken, maar ja je oogst wat je zaait!

Het gif van dit insect zou volgens onderzoek kwaadaardige cellen bij borstkanker doden