Het is zeker geen publiek geheim dat Estelle Cruijff al jarenlang haar hart verloren heeft aan het party eiland Ibiza. Als het even kan vliegt ze er naar toe en het liefst blijft ze daar de hele zomer.

Aan huisvesting kost haar dat weinig tot niets, want Estelle heeft op Ibiza een eigen appartement met als bovenbuurman haar ex Ruud Gullit.

Er moet dus heel wat gebeuren voordat zij haar appartement te koop zou zetten en juist dat is nu gebeurd. Estelle heeft haar favoriete appartement te koop gezet voor 730.000 euro.

Blijkbaar heeft ze geld nodig om iedere maand de 6000 euro aan hypotheekkosten voor haar appartement in Amsterdam te kunnen betalen.

De koper krijgt een zeer luxe appartement met een woonoppervlakte van 117 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder twee slaap- en twee badkamers.

Op de beelden kun je zien dat er veel glas is, waardoor je op bijna ieder punt een panoramisch uitzicht hebt. De schuifpuien in de woonkamer geven rechtstreeks toegang tot het terras.

Koken kan in de zeer luxe keuken met kookeiland en voorzien van diverse inbouwapparatuur. Het hele appartement is voorzien van centrale koeling en verwarming.

De auto kan worden geparkeerd op de prive parkeerplaats. In de parkeergarage bevindt zich ook nog eens een eigen fitnessruimte.

Het zal de makelaar in deze tijd best wel moeite kosten om het appartement, hoe mooi ook, te verkopen.

Bekijk hier ook de video van het appartement.

bron: prive