DIT PALEIS BEZORGT HEM KOPZORGEN

Al acht maanden lang probeert onze Massa is Kassa vriend Peter Gillis een koper te vinden voor zijn rijdende paleis. Vorig jaar oktober vroeg hij nog een prijs van 389.000 euro en inmiddels is onze vriend gezakt na een prijs van 369.900 euro.

Best wel opmerkelijk aangezien het een Morelo Palace 90 M betreft, een camper met daadwerkelijk alles erop en eraan. Het mag met recht een rijdend paleis worden genoemd. 

Niks, maar dan ook écht niks, ontbreekt aan dit paleis op wielen. Zo is de keuken  voorzien van een keramiekplaat, oven en afwasmachine.

Je hebt dus meer dan genoeg ruimte en apparatuur om jezelf te wagen aan een topkok praktijken. Om jezelf op te frissen hoef je in ieder geval niet de camper te verlaten. Er zit een volledige badkamer, inclusief wasmachine in verstopt.

Verder is er ook aan technologische snufjes gedacht, de luxe camper komt tenslotte uit het jaar 2021. Hierbij kan je denken aan vloerverwarming, een panorama-dakvenster en een 32 inch televisie. 

Opvallend is dat de camper in eerste instantie niet te vinden is op de site van de verkoper, maar bekendeburen heeft hem toch gevonden als zogenaamde nieuwe binnenkomer.

Binnenfoto''s zijn er niet meer. Je ziet nu dit

Maar helaas voor Peter is er nog een koper komen opdagen.