Heleen van Royen heeft in de Amsterdamse Rivierenbuurt een driekamer appartement gekocht voor de prijs van 228.000,-- euro. Dit bedrag heeft ze uit haar eigen zak betaald, zodat het hypotheekvrij is. Buurtbewoners hadden Heleen van haar vriend Bart al opgemerkt, want de twee hebben menig uurtje eraan gewerkt om de boel op te knappen.

Het appartement , gelegen op de eerste verdieping, heeft een woonoppervlakte van 59 vierkante meter en telt twee slaapkamers en een badkamer. De keuken is eenvoudig, maar van alle gemakken voorzien.

Het hele appartement is voorzien van een laminaatvloer. Natuurlijk is er ook een balkon aanwezig. Er moet wel iedere maand servicekosten worden betaald. Deze bedraagt 85,50 euro per maand. En om de auto voor de deur te kunnen parkeren is een parkeervergunning van de gemeente vereist.

Op dit moment wonen Heleen en Bart in een huurhuis in Hilversum. Overigens doet ook het gerucht de ronde dat de zoon van Heleen, Sam, er voorlopig gaat wonen. Of dit zo is, zal snel duidelijk worden.