Het leuke is dat Arie dit huis in begin 2007 kocht van schrijfster Heleen van Royen en haar man Ton, die kort hierna emigreerden naar Portugal.

Voor de vraagprijs krijgt de eventuele koper een op en op luxe villa bestaande uit totaal 7 kamers, waaronder 6 slaapkamers en twee badkamers. De totale woonoppervlakte bedraagt 201 vierkante meter, verdeeld over twee woonlagen en een vliering.

De keuken is van alle gemakken voorzien en is bedoeld als een leefkeuken. Verder is er een zogenaamd werk en televisiekamer waar Heleen ooit haar eerst boek schreef. De achtertuin is maar liefst 306 vierkante meters groot en ligt op het zuidoosten.

In de achtertuin liggen diverse terrassen waar het goed vertoeven en als slagroom op de koffie kun je een duik nemen in je eigen zwembad. De tuin is overigens ontworpen door de vermaarde tuinarchitect Dick Beijer. Uiteraard heb je ook een voor- en zijtuin.

Arie kocht het optrekje begin 2007 voor een prijs van 545.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 700.000,-- euro. Een vette winst zit er dus niet meer in!