Schrijfster Heleen van Royen bezit in her voormalige vissersplaatsje Cavoeiro aan de Portugese Algarve een appartement met een prachtig uitzicht op de zee en het strand. En dit appartement, dat zij o.a. gebruikte voor het schrijven van haar boeken en waar haar ex man Ton ook nog heeft gewoond, is te huur.

Het appartement is uniek omdat het op een A-locatie ligt, pal aan zee. Vanuit de woonkamer en het balkon heb je een fantastisch uitzicht op de zee, het strand en het centrum van Carvoeiro.

De glasvezel WiFi is perfect. Alles wat je nodig hebt is op loopafstand: restaurants, bars, buurtsupermarkten, winkeltjes, taxistandplaats, huisarts en de apotheek. Beter dan dit wordt het niet. Gratis parkeren kan in alle straten rondom het appartement.

Het appartement bevindt zich boven een toeristenwinkeltje en ligt op de derde verdieping. Je zult wel trappen moeten lopen, want een lift is er helaas niet. Op de foto's kun je de inrichting van het appartement met 1 slaapkamer zien.

Zie je al zitten op het terrasje met een glas wijn en 's s'avonds genieten van een betoverend uitzicht. Voor de prijs van 1200 euro per week, verkeer je voor even in het paradijs.