Hoewel Peter op dit moment zwaar onder vuur ligt vanwege het feit dat in zijn parken de huisje niet echt hygienisch zijn, is er ook weer een reden tot een feestje.

Peter en Nicol kunnen de champagne fles ontkurken, want het penthouse in het Belgische plaatsje Lommel is verkocht. Het stond een tijdje te koop voor de prijs van 895.000 euro en het optrekje is verkocht voor een prijs van tegen de 9 ton euro.

Wat krijgt de koper? Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 205 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder drie slaap- en twee badkamers waarvan een er een mooie tweepersoons jacuzzi heeft.

De keuken is prachtig en heeft buiten alle denkbare inbouwapparatuur ook nog een kookeiland. Verder is het penthouse voor zowel binnen als buiten voorzien van een Bose geluidssysteem.

En wat te denken van het 150 meter grote terras voorzien van verwarmers, een gashaard en een buitenkeuken. Peter heeft ook nog zijn villa te koop staan, dus daar zal straks een nieuwe fles voor worden geopend.