Elise Schaap, de vrouw die o.a. Britt Dekker, Chantal Janzen, Sylvie Meis en Estelle Cruijff heeft geimiteerd in het succesvolle programma de TV Kantine, maar ook een hoofdrol speelde in de door Linda de Mol geschreven tv serie 'Familie Kruys' als Ruxandra ,heeft haar zeer leuke woning in Duivendrecht te koop gezet voor een vraagprijs van 699.000 euro.

Zelf kocht Elise het optrekje eind 2015 voor de prijs van 4 ton euro en liet er een hypotheek op vestigen van 450.000 euro. Op basis van de vraagprijs zou ze een winst kunnen maken van een kwart miljoen euro.

De koper krijgt voor zijn of haar geld een gerenoveerde woning met een totale woonoppervlakte van 125 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeelt over drie woonlagen. Koken kan in de gezellige luxe open keuken, die niet alleen is voorzien van diverse inbouwapparatuur maar ook een spoeleiland heeft.

Buiten de aanwezigheid van een balkon is er zowel een voor-als achteruin die gelegen is op het zuidoosten. De achtertuin is recent aangelegd door een tuinarchitect.

Het is een echte gezinswoning die Elise te koop heeft gezet.