De alom gevreesde AD columniste Angela de Jong heeft in alle stilte haar woning in Rotterdam verkocht voor een prijs van 890.000 euro. Zelf kocht ze de woning in 2017 en liet er drie hypotheken op vestigen voor in totaal bijna 805.000 euro.

De winst is dus een bescheiden 85.000 euro. Althans op basis van de hypotheken. De verkoopprijs ligt wat lager dan de waarde waarop het wordt geschat, namelijk tussen de 920.000 en 1 miljoen euro.

Aan de andere kant heeft Angela een prachtige villa in Rotterdam gekocht voor 1.025.000 euro, terwijl deze te koop stond voor 1.175.000 euro. Door goed te onderhandelen bespaarde zij 150.000 euro!

Ze zal nu wel blij zijn haar oude woning te hebben verkocht, want daar waren nogal wat problemen mee. Hierover vertelde Angela: "vlak voordat er foto’s gemaakt werden voor de verkoop, is er bij graafwerkzaamheden in de straat een waterleiding geraakt en daardoor is onze achtertuin en die van de buren ondergestroomd. Het is ook allemaal het huis binnengelopen. En er moesten nog foto’s gemaakt worden".

De woning van Angela was compleet geruïneerd. “Het souterrain wat we net twee jaar geleden verbouwd hebben, moet er helemaal uit. Het moet helemaal opnieuw opgebouwd worden."

Dat is nu achter de rug en kan ze samen met haar man gaan genieten van de nieuwe villa. Het is haar gegund.