Afrojack heef een prachtig design huis gekocht aan het water in Amsterdam. Hij heeft hiervoor 635.000,-- euro betaald en uiteraard uit eigen zak. De vraagprijs was 650.000,-- euro. Het gebeurt niet zo vaak meer in Amsterdam, dat je iets kunt kopen onder de vraagprijs. Hem is het gelukt.

Voor dit geld heeft hij een luxe design woning met een woonoppervlakte van 150 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaapkamers plus twee badkamers. Dit alles verdeeld over drie woonlagen.

De keuken is zeer luxe en van alle gemakken voorzien. Zonnen kan op het dakterras of achtertuin van 67 vierkante meter, gelegen op het noorden. De woning ligt aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger, gelegen aan een lager gelegen terras met jacuzzi.

De woning beschikt zelfs over een eigen studio met eigen ingang. De auto parkeren is geen probleem, want er is een inpandige garage welke ruimte biedt aan twee auto's. Of Afrojack dit huis heeft gekocht voor zijn ex vrouw Amanda Balk is niet zeker, want haar aanstaande echtgenoot is alles behalve onbemiddeld.